Lily och Happy fyller 2 år! 

Idag fyller Lily och hennes tvillingsyster Happy (S*Birmastans Strängnäs Yellow Rose) 2 år!

Tvillingarna verkar, trots avståndet, nästan synkronisera i både tankar och beteende. Deras andra levnadsår har verkligen varit fanastiskt! Största händelsen är såklart att båda fick kattungar, med två veckors mellanrum. Båda fick tre pojkar och en flicka. Lilamaskade Lily fick en blåmaskad flicka och blåmaskade Happy fick en lilamaskad flicka. Vad är oddsen på det? Båda två fick även behålla varsin unge, Lily fick behålla  sin blå, Elsa, och Happy har behållit sin lila pojke, Pirris. Lily har ju även hunnit ta nästa titel under året och Happy ska ställas ut i Eskilstuna nästa vecka. 

Under kommande år blir det spännande att se om de kommer att synka med löp och kattungar igen? Då båda tvillingarna är lika tramsiga med maten (äter heller inget som helst kattgodis) så firas de med kycklingfilé!

Mamma heter GIC S*Toscabelle’s Exotic Pearl (SBI a)

Pappa heter SE*Genuine Devas Bhagawan (SBI a) 

Happy bor hos Lena och Sherry Darling’s Helig Birma.