Game of Thrones-kullen 6 månader! 


Förra veckan fyllde Game of Thrones – kullen 6 månader! De har verkligen alla fyra blivit fantastiskt fina katter. 

Dexter (Jon Snow) är fortfarande en ullboll som väntar på att masken ska bli mörkare. I sommar har han varit med sin familj på äventyr i sommarstugan på Västkusten. En oerhört trygg och gosig katt enligt hans matte.

Solo (Brandon Stark) vägde 3,2 kg häromveckan och växer ikapp sin sambo Sally. Solo liknar pappa Elvis mer och mer, både till utseendet och sättet. Han är nu anmäld för att testa på en utställning och det ska bli så spännande! 

Elsa (Daenerys Targaryen) är lite mindre än sina bröder men väger ändå 2,7 kg. Hon hittar på nya knasigheter varje dag men en mer underhållande katt får man leta efter. Elsa kommer delta i ett par utställningar under hösten.

Sixten (Tyrion Lannister) har växt upp till en riktigt fluffigt litet lejon. Som tur är älskar han att bli borstad! Med en vikt på 3,5 kg har han också växt ikapp mamma. Ett riktigt charmtroll enligt hans familj.