Till salu/Planer

Till salu:

SE*Snowglobe´s Cersei Lannister, SBI n21/bruntabby, söker sin egen familj som kan ge henne kärlek i överflöd och ett varaktigt hem. Cersei är kullens största och mest äventyrliga kattunge, en jättesöt, väldigt social och pigg tjej. Hon har ett fint huvud och en fantastisk ögonfärg, när det gäller markeringarna så håller inte de för utställning.

Planer 2018:

Vi kommer att para Lily under hösten 2018 och Elsa under senhösten/vintern. Om planerna går i lås kommer båda honorna att paras med tabbyhanar (dock inte samma), vilket ger ett möjligt utfall på både solida och tabbybebisar.

Planer är dock bara planer och saker kan ändras.

Många av våra uppfödarvänner kommer att få kullar under våren/har planer inför försommaren. Jax har parat andra honor hos uppfödarvänner så vi hoppas på Jax – bebisar på flera håll.

Vid intresse eller för mer information, kontakta mig.

Att köpa en kattunge från Snowglobe´s:

Det är vår målsättning att föda upp friska, rastypiska och sociala birmor som har ett bra temperament. Våra kattungar kommer att vara vana vid barn och andra katter.

Kattungarna säljs även som innekatter, gärna med tillgång till kontrollerad utevistelse i t.ex sele/koppel, uterastgård etc. Kattungarna förtjänar ett tryggt och kärleksfullt hem, därför säljs eller tingas de aldrig över internet. En första kontakt går dock utmärkt att ta via mail eller telefonsamtal.

Vid leverans:
*Registrerad och har stamtavla i SVERAK
*Minst 13 veckor gammal
*Vaccinerad och chippad
*Försäkrad i AGRIA (försäkringen kan övertas av den nya ägaren)
*Dolda fel-försäkrad i 3 år

Kattungarna säljs i första hand som sällskapskatter.

Mail: maria@snowglobes.se
Telefon: 070 – 953 40 56.