På utställning i Eskilstuna

Den 1 september var vi med på Mellansvenska Kattklubbens utställning i Eskilstuna. Det var en kategoriutställning vilket innebär att kategori 1 där Helig Birma ingår tävlade på söndagen. Vi åkte upp redan på lördagen och sov över på Elite Stadshotellet med Annelie som har S*Skessans. Hon hade med sig Elsas farmor Khensani och Elsas halvsyster Amarula.

Både Drogon och Rhaegal var anmälda, de tävlade i kattungeklass 12 och var de enda blåmaskade kattungarna. Båda kattungarna skötte sig exemplariskt och fick EX1 samt finfina bedömningar av den italienska domaren. Han var egentligen mest förtjust i Rhaegal men hon var endast med för en bedömning. Drogon gick vidare till nominering även här men åkte ut mot en annan birma. Han fick jättefin kritik.

På plats fanns flera av våra uppfödarvänner och det var en trevlig utställning.