Tormund / Dunis / Mund

En så underbar kattunge, vår fina SE*Snowglobe’s Tormund Giantsbane, kallad Dunis/Mund av olika familjemedlemmar.

SE*Snowglobe’s Tormund Giantsbane

Vi har haft en fantastisk försommar och sommar med den här härliga killen. Ett temperament som har varit precis så coolt och mysigt som jag önskade mig ur kombinationen Elsa + Dante.

Mamma Elsas lilla gullebarn och storasyster Rhaegals ögonsten, så kan man sammanfatta den fina kattungetiden. Morrmorr Lily har varit spännande att smyga på, men också kanske lite farlig ?.

Lite orosmoln har det den här gången varit. Tormund tyckte nämligen att det var spännande att äta klumpande kattsand vid 10,5 veckors ålder vilket resulterade i flera akuta besök hos veterinären då detta orsakade en inflammerad tarm (därav tratten). Allting blev bra med medicin och rätt vård, Tormund stannade ett par veckor extra.

Att det var just till Elisabeth, Filip, Astrid och Sigrid som han skulle flytta. Det kändes i hjärtat helt rätt från början. Numera heter han Caesar och bor kvar i Linköping som en högt älskad familjekatt <3. Tack för att ni tar hand om honom så fint!