Om oss / Kontakt

002
Jag som har SE*Snowglobe´s heter Maria Axelsson. Jag bor i en villa med min man Oskar och våra barn, Adam och Amelia, i Vikingstad, som ett mindre samhälle strax söder om Linköping i Östergötland. Till vardags jobbar jag inom logistik där jag sitter med transport och administration.

Sedan jag var 5 år har det alltid funnits katter i mitt liv och rasen Helig Birma fastnade jag för redan första gången då jag tittade i en kattbok som 7-åring. Redan då visste jag att det skulle finnas birmor i mitt liv såsmåningom. På gymnasiet gjorde jag ett specialarbete om S*Catitzie´s Helig Birma, vars linjer lever vidare i flera av mina egenuppfödda birmor.
Livet hann dock före och först skaffade oss två huskatter, Flisan som är född 2004, och Theo som är född 2006. Efter en tids sjukdom samt att barnen hann bli lagom stora blev det 2014 äntligen dags att införskaffa vår första birma, Lily.

Jag är aktiv utställare, på olika birmaforum på sociala medier samt har skapat ett stort nätverk med andra uppfödare som hjälps åt i vått och torrt. Tillsammans med mina uppfödarkollegor Pinkalicious, Ullstrumpan´s, Varicella´s och S*Chirqie´s har vi skapat Birmavänner. Följ gärna både Birmavänner på Facebook och Instagram!

Jag är medlem i kattklubben Östkatten.

SE*Snowglobe´s har beviljat tillstånd enligt §16 Djurskydds-lagen, kattuppfödning. Mer om vad det innebär kan man läsa här.

Kontakta mig gärna:

Maria Axelsson

Telefon: 070-9534056

Mail: maria@snowglobes.se

Instagram: snowglobes_birmans