Utställning i Hässleholm

Elsa tog två CACIB på SVISS kattutställning i Hässleholm 13-14/5. Hon var väldigt ur päls men gick till nominering båda dagarna, där blev hon slagen båda gångerna utav sin halvsyster S*Skessans Amarula. Främst berodde det på pälsen.

Elsa är nu stoppad för utställning i Sverige så nu måste vi leta efter en passande utomlands. Dock måste pälsen komma tillbaks först, just nu ser hon ut som en skabbräv. Det tråkiga humöret hon hade i Västerås var som bortblåst och hon skötte sig exemplariskt.

Pappa Elvis blev bästa avelshane med fem stycken tävlande avkommor:

SE*Snowglobe’s Daenerys Targaryen, SBI a

SE*Snowglobe’s Ragnar Lothbrok, SBI c

S*MacAnnie’s Unique, SBI a21

S*Sun Mountain’s Iron Man, SBI n21

S*Skessan’s Amarula, SBI h


Älskade Ragnar var så duktig man kan bli, men slogs av konkurrenten båda dagarna. Ragnar har allting man kan önska när det gäller temperament. Han är så cool och bara ligger i famnen. Världens bästa! <3


Tack Frida, Annelie, Linda, Emma, Ann och Amelia för en trevlig helg! <3