Utställning i Eskilstuna 

I söndags den 4/9 var vi på utställning i Vilstahallen i Eskilstuna. 

Elsa blev 7 månader på dagen och gick därmed upp i klass 11 som junior. Hon hade ingen konkurrens i klassen och fick en jättefin bedömning av domaren Eva Porat, trots att matte hade gjort ett slarvfel och inte borstat pälsen ordentligt längst ner på magen så den var lockig. Typiskt då jag verkligen hade ansträngt mig med resten av pälsen, men det fick hon bra omdöme på. 

Jag var inte jätteimponerad av lokalen, det var trångt och rörigt med mycket spring framför bedömningarna vilket gjorde många katter stressade. Det var många birmor på plats och de flesta tillhörde olika uppfödare, vilket var jättekul! Det var både gamla och nya bekanta på plats. Elsas moster Happy (S*Birmastans Yellow Rose) var också på plats och fick dessutom vara burgranne. Happy fick sitt andra CAC.

Kvällen innan utställningen sov vi hos Lena och där bor också Elsas kusin, Pirris. Han är två veckor yngre men mycket större. Elsa var dock rädd för honom och vågade inte leka, fastän han gärna ville.