Utställning på Sviss i Hässleholm 


Den här gången blev det bara en utställningsdag. Elsa blev 4 månader på dagen och kunde därför ställas ut, det hade hon inte kunnat om hon hade varit en dag yngre. Lily kunde bara ta ett certifikat till i Sverige innan hon är stoppad.

En löpande Lily hade hellre velat vara hemma hos Elvis och utställning med alla dofter var det sista stället hon ville vara på. Att hallen var varm och kvav hjälpte inte heller till! Jag hade lite funderingar på att inte ens ta fram henne till bedömningen för att hon var på så dåligt humör. Vilken tur att jag sedan kom fram till att ge det ett försök! Vi hade domaren Micael Edström till båda katterna. Lily fick sitt andra CACIB och måste nu ta sitt sista utomlands för att bli internationell Champion. Efter att hon har blivit det väntar en lång utställningspaus för Lily, om det ens blir fler alls för henne.

Elsa fick en strålande bedömning och var uppe till nominering i klass 12, för kattungar mellan 4-7 månader. Det stod mellan henne, en äldre ragdoll och en äldre perser. Det verkade rätt jämnt mellan dem men persern fick NOM och blev dessutom sedan best in show. Elsa skötte sig helt oklanderligt hela dagen, trots att det var varmt, kvavt och lång väntan. Jag är oerhört glad för den fina bedömningen på henne, då hon endast var där för just en bedömning. Nästa utställning för henne blir två dagar på Calmare Kattklubb i Kalmar om drygt en månad.

Lindas fina blåtabby Aramis (S*Skessans GaJol) var också med och fick sitt första CAC. Nu hoppas vi på att han blir Champion i Kalmar!