Halvtid 

    

Idag är kattungarna 6 veckor och 3 dagar gamla. Så nu är det halvtid för vid 13 veckor så är de leveransklara till sina nya hem.

Nu får kattungarna röra sig även utanför kattungerummet. De får inte vara i badrum/toalett/datarum/Adams rum (där finns massor av legobitar). Flisan smyger gärna lite på dem men hon är inget större fan av kattungar.. Lily pratar massor med dem, det tillhör uppfostran.

Daenerys (”Elsa”) är fortfarande den som är mest busig och kör gärna över sina bröder. Hon fortsätter vara störst viktmässigt. Utseendemässigt verkar Elsa ha ärvt sin mormors vackra uttryck, men jag ser också en hel del av pappa Elvis i henne. Elsa är reserverad till att stanna kvar hos oss.

Jon Snow är social, lätt att hantera och så mysig. Det sötaste jag har sett, sa min syster om honom. Han ser ut att bli en helt fantastisk birma till utseende!Jon är nu tingad och skall få en alldeles egen familj som längtar mycket efter honom. 

Brandon är kullens nyfikna upptäckare. Han går gärna små rundor och spanar in nya saker. Han var först med att hälsa på Flisan och backade inte fastän hon fräste! Brandon vill gärna hitta en egen familj, helst bör det finnas en kattkompis då han  är mycket social.

Tyrion är försiktigare och lugnare av sig än de andra. Han är en riktig myspropp men leker också, både själv och tillsammans med sina syskon. Tyrion vill också gärna hitta en egen familj, han kommer nog trivas både som ensamkatt och med en kattkompis.