Personligheter 

  
I takt med att kattungarna växer så växer ju också deras personligheter. Vi har haft lyckan att få fyra underbara kattungar som är fulla av liv men olika varandra till både sätt och utseende! 

Tyrion chokladtabby, hane

Han är den lugnaste i kullen och kan även leka lite för sig själv eller bara sitta och kolla på de andra. Fast han leker och busar gärna också. En gosig kille som gärna vill vara i famnen och lätt spinner. En riktig mammagris! Utseendemässigt är han mest lik pappa Elvis hittills och jag tror att han kan bli en riktigt fin kille. Hans päls är fortfarande för ljus för att man ska kunna se hur markeringarna blir.

Daenerysblåmaskad solid, hona 

Vi kallar henne Elsa till vardags. Kullens enda hona är också den största och den tuffaste. En tjej med mycket vilja och brorsarna ska helst rätta sig efter den. Hon är den som kommer och vill bli upplyft först när man kommer in i rummet. Elsa ser ut att bli ganska mörk i sin blåa maskfärg och hon har ett väldigt fint runt huvud. Hittills är hennes markeringar lite tveksamma, så vi får hur de utvecklas.

Brandon  – (blå- eller brun)tabby, hane 

Kullens minsting har en helt annan pälstyp än de andra tre hittills samt mindre huvud, så han ser mycket mindre ut. Han är även den som är född sist men som var först med att öppna sina ögon! En väldigt nyfiken och väldigt pratglad kille som far runt mycket men som också gärna sätter sig i knät och vill gosa. Att han är en tabby syns väl nu men om han blir brun eller blå är fortfarande svårt att avgöra. Han ser ut att ha jämna vita sockar samt kilar på plats.

Jon Snow – brun solid, hane 

Kullens lille nallebjörn! En riktigt gullig dunboll full av energi och bus samtidigt som han är världens gosigaste. Han är väldigt lätthanterlig  vid vägning etc. Även han har ett jättefint runt huvud med små öron, så han påminner faktiskt lite om en nallebjörn. Typmässigt tror jag att han kommer bli en väldigt fin birma, ena framtassen har dock lågt med vitt.