Bebisarna har kommit! 

  
Bebisarna föddes igår på dag 65. Inte mindre än 4 st blev det! De föddes kl 14:00, 16:19, 18:30 och 18:50. Jag misstänkte att det var på g redan på morgonen då Lily sprang på lådan mycket mer än vanligt. Sedan ville hon prompt vara där jag var. Vid 12-tiden låg hon mest i sängen och började boa runt där, så då tog jag upp bolådan. Sedan lade hon sig där. Klockan 13:15 började krystvärkarna och den första bebisen kom ut prick kl 14. Det dröjde till 16:19 innan bebis nr två kom ut. Jag funderade på om det var klart men hon verkade inte riktigt lugn, hon gick iväg till vattenskålen och en moderkaka kom ut på lådan. Lily lade sig till och med i elementbädden en kort stund, men gick tillbaks fort då bebisarna pep. Jag tyckte det kändes som om nånting fanns kvar men det var osäkert. Sedan, utan knappt några krystningar, föddes bebis nummer tre. Det kändes överväldigande och strax därpå kom även bebis nummer fyra. Oj vilken jätteöverraskning!