En kull tabbysar <3

Elsas och Jax bebisar blev 2 veckor i fredags. Elsa är verkligen en superduktig mamma, det känns så skönt! Bebisarna äter med stor aptit och växer på ordentligt.

Min första kvalificerade gissning är att det är två bruntabby hanar i olika nyanser och så en chokladtabby hona. Den ena hanen är oerhört lik sin morbror Solo/Brandon Stark (som för övrigt väntar sin andra kull inom kort).

Meredith har fixat första veckan utan syskonen. Hon har tyckt att det har varit tomt men det har gått bra. Storasyster leker gärna när hon tar bebispaus och sen är hon mycket med oss. Hon är en oerhört charmig liten tjej.

Vi är så glada över de fina uppdateringarna från Zelda och Pixel. Visst är det tomt här utan dem men de har båda anpassat sig fint till sina nya hem och verkar ha blivit hemmastadda fort. <3 <3