Lily är nu Internationell Champion!


Helgen har tillbringats i Ski utanför Oslo där Smaalenene Katteklubb höll utställning. Lily tog sitt tredje och sista CACIB, det obligatoriska utlandscertet,  på lördagen. Därmed blev hon International Champion och kommer nu att tituleras IC. Domare var Zvezdan Memedov. På söndagen hade Lily flyttat upp en klass eftersom hon nu tävlar om certifikat till Grand International Champion och hon fick sitt första cert av Raymond Alessandro Saetre. Eftersom man behöver minst ett utländskt cert för GIC – titeln så känns det oerhört härligt! 

Utställningen i Norge var något rörigare än de svenska och man fick vänta jättelänge på bedömningssedlarna. Det var dock en trevlig utställning med luftig lokal, inte för trångt, bra montrar och trevliga utställare. Vi har gjort nya bekantskaper, vilket känns jättekul!