Flytthelg 


Så var de plötsligt bara två kvar.. Vi har haft en riktigt härlig långhelg med sommarvärme och två utflyttningar.

I torsdags flyttade Brandon till Göteborgs skärgård. Han låg i knät och sov hos sin nya matte/lillmattarna hela tiden då de kom för att hämta honom. Det har gått jättebra och han är redan kompis med sin nya sambo Sally, som också är en bruntabby. Jag hoppas få träffa Solo till hösten då han kan få göra utställningsdebut! 

Igår var det dags för Tyrion att flytta till sin nya husse och matte i Stockholm. Det var som om att han visste att han skulle flytta för han kom verkligen och sa hejdå med en ordentlig kelstund. Gulligaste killen! <3 Sixten, som han nu heter, verkar ha gjort sig hemmastadd redan första dygnet och jobbar på att bli kompis m de tre äldre birmorna i familjen. 


Kungen av roligt minspel (även det kommer från pappa Elvis) hann bjuda på en sista rolig min innan avfärd.