Tungviktare 8 veckor

 
Igår var det vägningsdags. Elsa väger mest med strax över 1 kg, Brandon 970 gram, Tyrion 960 gram och Jon Snow väger 900 gram.  

Brandon och Tyrion kommer få besök de närmaste dagarna.  

Jon Snow skall kallas Dexter hos sin nya familj så jag kommer att kalla honom Dexter framöver.  

Daenerys kommer att kallas Elsa och vi har nu helt bestämt oss för att ha kvar henne i katteriet. Förhoppningsvis kan hon gå i avel tillsammans med mamma Lily och någon utställning kommer hon att få testa på, även om markeringarna kunde ha varit bättre.  

Tyrion är svår att fånga så att han blir bra på bild. Han är mer ljuskänslig än de andra eftersom han är choklad och ljuset reflekterar gärna rött i ögonen. Brandon börjar pälsa på sig och har växt i sina öron, han ser inte längre ut som en liten Yoda.