Meriter 

  

Kattungarna har väldigt många fina birmor i sin stamtavla. De är inte bara vackra att titta på utan också fina, gosiga och trevliga katter i verkligheten.

Både Lily och Elvis har hunnit bli Champions innan de parades.  Lily har tagit ett av tre certifikat för att bli internationell champion.

Mormor S*Toscabelles Exotic Pearl ”Pärlan” är en blåmaskad Grand International Champion. 

Farmor S*Catitzies Khensani, en chokladtabby, är en International Champion, hon har tagit flera certifikat på vägen till Grand International. Nu ska hon få kattungar snart. Khensani bor hos Skessans, precis som pappa Elvis.

Morfar SE*Genuine Devas Bhagawan ”Baggis” är en blåmaskad och har nåt cert kvar för att bli Champion, han har varit avelshane och fått många fina avkommor istället. Han kanske ställs ut när han har växt till sig som kastrat. Baggis bor hos Genuine Devas.

Farfar heter DK*Amoritos Fire Fighter och är cremetabby. Han bor hos Shapur Hellig Birma i Norge. Farfar Fighter är Supreme Champion, dvs högsta titeln man kan få som fertil birma.

Även längre bak i stamtavlan finns många fina katter. Båa Lily’s farföräldrar är champions, båda morföräldrarna är internationella Champions. Elvis morfar S*Noppeligans Kavat ”Milou” bor också hos Skessans, han har varit Supreme Champion och är snart Grand International premier (kastrat).