Dag 60 – Förberedelser

Idag är det dag 60 av dräktigheten. Lily är en trött tjej nu, hon ligger mest ner hela tiden fast på olika ställen. I sängen, på golvet, på elementet i vardagsrummet och i bolådan. Igår hade hon glasartad blick och verkade hängig (feber? förvärkar?). Idag verkar hon lite piggare. Dieten består just nu av äggula, ibland blandad med lite laktosfri grädde, Royal Canin kitten – torrfoder, skinka, nån ostskiva då och då samt lagad kycklingfilé.

Lily fick sin bolåda i söndags. Eftersom vi inte alls vet hur hon kommer att reagera eller vart hon kommer vilja vara då det är kattungedags så valde vi en helt vanlig IKEA-låda som vi har gjort en liten dörr i samt bäddat i lager med fleecefiltar, handdukar och tidningar. Amelia har dekorerat den med Hello Kitty – klistermärken och på locket finns en prinsesskrona.
Jag har beställt en kattungehage i canvas från Zooplus, den borde komma närsomhelst nu. Så här ser den ut, jag har köpt den största modellen. Övriga saker som jag har köpt är: digital köksvåg för att kunna väga korrekt, KMR mjölkersättning, små pippetter för ev stödmatning, Jodopax+tops, en sax som skall steriliseras, våtservetter och en anteckningsbok för att kunna dokumentera direkt. Första gången blir det förstås mer inköp.